Thursday, March 12, 2015

KARE Indonesia - Inspiring and stylish home furnishing


"More taste than money!"

KARE is a lively lifestyle concept with a unique mix of furniture, lighting, furnishing accessories and gift articles. A great team, brilliant ideas, entrepreneurial flair and never-ending enthusiasm are behind a trend range of around 4500 products.

THE IDEA
What began in 1981 as a student shelving store experienced rapid growth in Munich as a trendsetter for modern furnishing, designed with passion.
Today the "KARE Design" global brand covers a network of numerous KARE Shops, more than 35 franchise partners, international sales offices, in-house designers and producers in over 60 countries.

And anyone who thinks the design-mad people at KARE will now rest on their laurels is making a big mistake. There's always something new to discover : every single year 1500 new products create an exciting trend show full of surprises.

Those who are interested in KARE are cosmopolitan, tolerant, spontaneous, trend-oriented, humorous - and probably a little crazy, too. (sumber)



PHYLOSOPHY
"More taste than money!" is our slogan, driven by innovation, individuality and great value for money. It expresses our emphatic rejection of uninspired, off-the-peg furnishings and just the right things for home-builders with an appreciation for good design at affordable prices.

KARE means not just seduction of the senses but also represents an attitude of life which is reaching more and more people. KARE's owners, Jürgen Reiter and Peter Schönhofen, above all aim at: "Stores which are out of the ordinary, displaying home furnishings in staged settings which conjure up desirable creations and concentrated joie de vivre."

Our workforce also plays a highly decisive role at KARE. KARE people have the same ambition – we want to make the world we live in a little more stylish. (sumber)


KARE juga jadi salah satu pendukung di acara Beauty Blogger Meet Up, Senayan City bulan lalu. Tapi ya ngga ikutan demo makeup atau jualan makeup yaaaa.. hahahhaha. Kare menyediakan satu sudut untuk bernarsis ria, lengkap dengan perabotannya... Spot ini diperuntukan kepada para blogger dan pengunjung. Jadi kita bebas foto - foto cantik di tempat itu.. Asikkkk yaaa..




Produk - produk KARE ini rata - rata penuh dengan warna - warni, tempat duduk ini contohnya.. Warnanya banya tapi seruuuuuu,, ini bener - bener ngga biasa... hahahhaa. Seperti yang dibilang diatas Those who are interested in KARE are cosmopolitan, tolerant, spontaneous, trend-oriented, humorous - and probably a little crazy, too. Apakah kamu cukup "gila" untuk bikin dekorasi tabrak sana sini di rumahmu hihihiii, kalau iyaaa,, main - mainlah ke KARE.. Siapa tau betah.. #eaaaa..


Nahhh, ini karpet dong... Seru banget ngga sih ada karpet model begini.. Ini bahannya kayaknya dari kayu gitu bulet2... Trus diatasnya dikasih berbagai macam bahan dengan berbagai warna dan tekstur. Sayangnya karpet ini diinjek - injek... huhuhuhu.. Dan sempet liat ada orang yang ngga sengaja menjatuhkan apa gitu diatasnya.. huhuhuhuuu..


Nahhh.. Kalau ini pasukan huru hara.. hihihihi.. Ngga papa lah yaahh banyak foto - foto.. Namanya juga ibu - ibu narsissss.. hihihih ngga bisa liat kameraaaaa.. apalagi ada tongsisnya... hahahhaha.. Harap maklummmmmmmm yaaaa.. hihhiii. Thatssss all, main - main ke KARE yaaa, siapa tau ada "belahan jiwa" yang harus dijemput pulang hihihihi, atau minimal bisa jadi inspirasi untuk rumah impian. Have a good day. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudah mampir, silahkan tinggalkan pesan atau pertanyaan. Have a good day *\(^o^)/*

You May Also Like